perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kana-halloumisalaatti.

Aivan ihana salaatti, jota syötiin viime viikonloppuna! Tässä ainekset:


1pkt maustamattomia broilerin fileesuikaleita
(koko riippuu siitä kuinka paljon salaattia valmistat)
kuorettomia manteleita
leipäjuustoa
halloumi-juustoa
tammenlehtisalaattia & lollo rossoa
kurkkua
kirsikkatomaatteja
tummia viinirypäleitä
oliiviöljyä




Paista kanasuikaleet ja mausta kevyesti currylla, mustapippurilla ja suolalla. Paahda mantelit ja halloumi-juuston palat kuivalla pannulla, voit ripotella manteleiden päälle suolaa. Halloumi rikkoontuu helposti kuumana, mutta jämähtää jäähtyessään takaisin kiinteäksi. Huuhtele ja pilko muut ainekset kulhoon, sekä kaada pari ruokalusikallista oliiviöljyä päälle. Sekoita. Asettele salaatti kauniisti lautaselle ja halloumin palat päälle. Itse tykkään laittaa kanan ja mantelit lautaselle erikseen niin, etteivät ne vetisty ja menetä makuaan. Nauti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti