keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kesäinen kanasalaatti.

400g sitruunaruoho-kookosmarinoituja broilerin fileesuikaleita
salaattia (esim. Järvikylän punainen salanova)
3/4 kurkku
rasiallinen mansikoita
1/2 hunajameloni
pari avokadoa
pieni kourallinen auringonkukansiemeniä
rypsiöljyä


Paista marinoidut broilerin fileesuikaleet. Huuhtele ja pilko salaatti, kurkku ja mansikat. Halkaise avokadot, irroita kuori ja sisällä oleva kivi, sekä pilko pitkulaisiksi paloiksi. Pilko hunajameloni, sekä leikkaa kuori sekä siemenet pois. Sekoita ainekset keskenään ja ripottele joukkoon auringonkukansiemeniä. Lorauta päälle vielä rypsiöljyä, sekoita ja tarjoile. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti